Loonheffingskorting aanpassen

Dit artikel zal in het kort omschrijven hoe je de loonheffingskorting van een medewerker aan kan passen.

Aanpassen loonheffingskorting #

1. Zoek de medewerker op
  2. Navigeer naar pagina Algemeen → Dienstverband → Salarissen
  3. Selecteer het huidige dienstverband
  4. Klik op het gele plus icoon om een nieuw salarisrecord toe te voegen
    Door op dit plusje te klikken zal een kopie worden aangemaakt van het huidige actieve salarisrecord met een automatisch ingevulde begindatum van de 1e van de huidige maand.
  5. Pas indien nodig de begindatum aan naar de gewenste datum waarop de wijziging plaats dient te vinden
  6. Selecteer Loonheffingskorting “Ja” of “Nee”
  7. Sla het nieuwe salarisrecord op