Update 01-2022 – Aanmaken omzetgroepen en betaalwijzen d.m.v. automatische import

Benieuwd naar de laatste updates? In dit artikel lichten we toe wat de laatste wijziging is aan deze applicatie. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen!

Heeft betrekking op: Omzet → Registratie → Invoeren 

Inhoudsopgave

Oude situatie

Even geleden is er een functionaliteit ingebouwd om bij importeren automatisch omzetgroepen en betaalwijzen aan te maken die nog niet bekend zijn in de software. Dit zorgt er voor dat de import altijd plaats kan vinden en deze niet ‘stuk loopt’ wanneer er onbekende groepen worden aangeleverd. Deze worden aangemaakt met een standaard grootboekrekeningnummer welke is ingericht op de pagina Inrichting > Koppelingen > Omzetimport.

Deze functionaliteit werkte initieel alleen bij het handmatig importeren. Indien het wenselijk was hier gebruik van te maken bij automatisch importeren moest hier een apart veld voor worden ingericht.

Update

Het is nu dusdanig aangepast dat zowel de handmatige import als de automatische import gebruik maakt van deze functionaliteit. Indien ingericht kan nu dus ook de automatische import onbekend omzetgroepen automatisch aanmaken.

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde artikelen