STORING: App beschikbaarheid en extra uren

Er zijn momenteel 4 punten bij ons bekend m.b.t. de app waar op dit moment aan gewerkt wordt. Dit betreft de volgende issues:

 1. Bestaande registraties wijzigen
  Medewerkers kunnen geen bestaande tijdregistratie wijzigen wanneer er een standaard pauzetijdinstelling actief is op hun afdeling. Het scherm bevriest bij het opslaan. Dit speelt dus niet bij iedereen.
 2. Handmatig tijd opgeven bij beschikbaarheid
  Open het menu Beschikbaarheid en ga vervolgens naar een weekoverzicht. Voor elke dag kan de gebruiker het cirkeltje aanvinken om beschikbaarheidskleuren in te voeren: grijs = geen keuze, rood = niet beschikbaar, groen = beschikbaar. Aan de rechterkant van de rij kan de gebruiker de Start- en Eindtijd selecteren. Normaal gesproken worden hier de voorgestelde Roosterstarttijd en Roostereindtijd weergegeven. Nu gebeurt dat niet, dat is een fout. Geef je nu de beschikbaarheid op zonder deze tijd handmatig op te geven, dan resulteert dit in een tijd van 00:00 – 00:00 met hoe dan ook een rode regel in het rooster.
 3. Filter planningstype
  Het Weekoverzicht van de planning heeft de filters “Rooster”, “Ruilen” en “Open diensten”, deze filteropties lijken niet exact te functioneren zoals ontworpen. Staat alleen het vinkje “Rooster” aan, dan worden er geen diensten getoond voor deze medewerker. Pas wanneer het vinkje “Open diensten” aan staat krijgen we de diensten inzichtelijk. Dit terwijl dit helemaal geen open diensten zijn. Zorg er momenteel voor dat alle vinkjes aan staan om zeker te zijn dat je al je diensten ziet.
 4. Toevoegen extra registratie
  Het vastleggen van een eerste registratie verloopt zonder problemen. Het toevoegen van een extra registratie op dezelfde dag resulteert bij specifieke gebruikers in oneindig blijven draaien bij het opslaan. Dit speelt dus niet bij iedereen.