Administratiegroepen

Let op! Dit betreft een oud wiki.staff.nl artikel dat nog moet worden herschreven voor onze nieuwste versie. Dit betekent dat de inhoud van dit artikel hoogstwaarschijnlijk verouderd (maar nog wel bruikbaar) is.

Dit artikel gaat over het instellen van administratiegroepen. Voor het koppelen van een administratiegroep aan een gebruikersaccount, zie gebruikersrechten.

Een administratiegroep is een vrij in te stellen groep administraties welke gebruikt wordt op de pagina’s onder menu-item regio-prestatie.

Op deze pagina kunnen we administratiegroepen toevoegenwijzigen en verwijderen.

Nieuwe toevoegen

• Klik op het gele plusje om een nieuwe groep toe te voegen
  • Type de naam voor de groep in
  • Opslaan

Bestaande wijzigen

• Klik op de naam van een bestaande groep
  • Klik op het loepje om een lijst met beschikbare administraties op te vragen
  • Selecteer de administratie
  • Klik op het gele plusje om deze te koppelen aan de groep

Verwijderen

• Klik op de groep die u wilt verwijderen
  • Klik op verwijderen (symbool prullenbak)
  • Klik OK op de vraag om te bevestigen