AFAS Voorbeeld medewerkers

Dit artikel faciliteert een set voorbeeldmedewerkers welke in AFAS kunnen worden ingevoerd om te controleren of alle data in het systeem binnen komt zoals door de klant verwacht.

AFAS Voorbeeld medewerkers

Download het volgende bestand om de voorbeeld medewerkers in te zien. In dit bestand zal je alle velden zien die door AFAS aan Staff kunnen worden aangeleverd. Sommige velden zijn geel gemarkeerd en bevatten de tekst Automatisch gevuld of N.v.t. Deze velden zijn ofwel voor onze software niet van toepassing en/of vereisen geen handmatige input binnen AFAS. De rest van de velden zouden invoerbare velden moeten zijn binnen AFAS.

Voer de data van deze medewerkers in alsof het nieuwe medewerkers zijn en geef vervolgens via support@staff.nl door dat je de medewerkers hebt ingevoerd. Onze collega’s zullen deze voorbeeldmedewerkers vervolgens controleren t/o het voorbeeld om te controleren of alle invoer goed is doorgekomen. Zodra de controle voltooid is zal Staff terugkoppelen dat de koppeling klaar is voor gebruik zodat je de voorbeelden weer uit AFAS kan verwijderen. Geef Staff hierna een seintje dat de medewerkers zijn verwijderd, zo kan Staff deze ook permanent uit de software verwijderen.

Voorbeeldmedewerkers t.b.v. AFAS koppeling