Correspondentie (Mergen)

In dit artikel zullen we toelichten hoe je een document op kan stellen op basis van de invoer in het systeem. Een belangrijke voorwaarde om te vermelden is dat dit alleen werkt wanneer er een sjabloon is ingericht om een document mee op te stellen. Er zijn hiervoor geen standaard sjablonen beschikbaar gesteld omdat elk document in de basis anders is en andere voorwaardes heeft. Indien het wenselijk is een sjabloon op te laten stellen op basis van een bestaand contract is dit uiteraard mogelijk, neem hiervoor in dat geval contact op met support@staff.nl.

Pagina:  / Algemeen → Documenten → Correspondentie

Video ondersteuning #

Mergen #

1. Zoek de medewerker op waar je het document voor wilt mergen. De zoekbalk is context onafhankelijk, je kan deze naam dus waar je ook bent in de zoekbalk invoeren.
  2. Navigeer via het menu naar Algemeen > Documenten > Correspondentie.
  3. Klik op het plusje om een nieuw bestand te mergen.
  4. Selecteer het sjabloon dat voor jou van toepassing is en druk op Merge.
  5. Voer een titel of naam in, selecteer wijze ‘brief’ en sla deze op.
  6. Wil je het bestand lokaal opslaan? Druk dan op het printer icoon om deze te printen als PDF.
  7. Je kan het bestand nu lokaal op je computer raadplegen en indien gewenst uploaden bij de medewerker zoals je dit gewend bent.
  8. Betreft dit geen document maar een brief of email die je opmaakt? Klik dan op “Stuur als e-mail naar geselecteerd persoon” om deze alleen op te stellen naar de desbetreffende medewerker.
  9. Wil je deze specifieke inhoud naar meerdere mensen mailen? Zoek dan de gewenste mensen op bij “Verzenden naar” om meerdere mailadressen toe te voegen.
  10. Klik hierna op Stuur als e-mail naar verzendlijst om deze naar iedereen te versturen.