Landingspagina Relatie (vroege toegang)

Wil je gemakkelijk en snel inzage hebben in alle gegevens gerelateerd aan een relatie? In dit artikel lichten we toe hoe en waar je dit overzicht kan inzien. Zo heb je altijd alle informatie van jouw relaties met één druk onder de knop inzichtelijk!

Pagina: (Relatie) Algemeen → Overzicht (vroege toegang)

Algemene toelichting #

LET OP! Deze functionaliteit is in BETA, dit betekent dat deze functionaliteit nog niet af is en nog niet voor iedereen beschikbaar is. Heb je momenteel al vroege toegang tot deze functionaliteit? Gelieve er dan rekening mee te houden dat deze nog kan veranderen en dat hier mogelijk nog fouten in kunnen zitten tot de officiële release.

Om het relatiebeheer toegankelijker en overzichtelijker te maken is de landingspagina voor het relatiebeheer tot stand gekomen. Op deze pagina zie je in één oogopslag de basisgegevens van een relatie, van de stamgegevens tot de verstuurde facturen! Via deze pagina heb je alles onder de knop en kan je direct doorklikken naar het gewenste onderdeel. Tot slot is het zelfs mogelijk vanaf deze pagina diverse gegevens direct aan te passen zoals bijvoorbeeld de adresgegevens en mailadressen.

Individuele onderdelen #

Stamgegevens #

• Adres is het eerste, nu geldige, huis/bezoek adres
  • Adres in dit panel meteen wijzigen via pop-up met optie om Nieuwe toe te voegen
  • Telefoonnummers meteen kunnen wijzigen
  • KVK en BTW nummer meteen kunnen wijzigen
  • Meer… opent Relatie Stam in nieuw tabblad

Locaties #

Is een lijst van de gegevens onder Relatie > Locaties

• Locatienummer bestaat nu nog niet, gaan we wel toevoegen
  • Meer… navigeert naar Relatie > Locaties

Documenten  #

Documenten hangend aan Relatie/Algemeen/Documenten/Bestanden

Projecten #

Projecten onder Relatie Algemeen/Projecten

Taken #

Alle openstaande taken onder relatie Algemeen/Taken

Pagen toepassen bij meer dan 25 taken

Contactpersonen #

Alle gekoppelde contactpersonen behalve van type ex-werknemer.

Functie afbreken met … om het netjes op één regel te houden

Klik op ‘Meer…’ Navigeert naar Relatie > Stam pagina

Klik op regel navigeert naar Algemeen > Stam van deze contactpersoon

Facturen #

Alle definitieve facturen, dus verzonden en gecrediteerde facturen gekoppeld aan deze relatie.

Klik op ‘Meer…’ Navigeert naar pagina Omzet/Facturatie/Facturen van de aan de relatie gekoppelde administratie.

Inkoop #

Alle inkopen welke zijn geregistreerd binnen de administratie die gekoppeld is aan deze relatie.

Inkoop #

Alle uren (som productief en improductief) welke zijn geregistreerd binnen de aan de relatie gekoppelde organisatorische eenheid. Deze organisatorische eenheid is gekoppeld aan de administratie welke vervolgens gekoppeld is aan de relatie.

Release Video #