Mijn loket

Dit artikel zal in het kort omschrijven waar de “Mijn loket” pagina te benaderen is en wat deze exact inhoudt.

Op deze pagina zal je de volgende aspecten terug zien komen:

Benaderen van “Mijn loket”

Benader de pagina door rechtsboven in het scherm op jouw initialen te klikken en hierna op “Mijn loket” te klikken.

Layout

1. De tegels van de ingelogde gebruiker
  2. De optie om nieuwe tegels toe te voegen
  3. De prullenbak – Sleep tegels hier naar toe om deze te verwijderen

Na op de + knop te hebben gedrukt om een nieuwe tegel toe te voegen zullen er 5 opties verschijnen, deze zullen hier onder per punt verder worden uitgelegd.

Het toevoegen van een favoriet

Het type “Favoriet” geeft de optie om de pagina’s welke als favoriet zijn aangemaakt als tegel toe te voegen op de “mijn loket” pagina. Weet je niet hoe je favorieten aan kan maken? Klik dan hier!

1. Selecteer de favoriet waar je een tegel van aan wilt maken
  2. Voer de naam in waarmee de tegel zal worden weergegeven
  3. Geef aan hoe groot de gewenste knop dient te zijn
  4. Geef aan of de pagina in een nieuw venster moet worden geopend
  5. Klik op Toevoegen om de tegel toe te voegen aan jouw loket

Het toevoegen van een component

Het type “Component” geeft de optie om rechtengebonden componenten zoals rapporten als tegel toe te voegen op de “mijn loket” pagina.

1. Selecteer het toe te voegen component
  2. Geef aan hoe groot het gewenste component moet worden weergegeven
  3. Klik op Toevoegen om de tegel toe te voegen aan jouw loket

Het toevoegen van een web adres

Het type “Web adres” geeft de optie om directe links naar web-adressen als tegel toe te voegen op de “mijn loket” pagina. Gebruik je ook andere pakketten? Plaats hier dan bijvoorbeeld de inlog-link om gemakkelijk vanuit Staff je gehele werkproces te beheren.

1. Voer de naam in waarmee de tegel zal worden weergegeven
  2. Voer hier het volledige web-adres van de website in
  3. Geef aan hoe groot de gewenste knop dient te zijn
  4. Klik op Toevoegen om de tegel toe te voegen aan jouw loket

Het toevoegen van een video

Het type “Video” geeft de mogelijkheid om zowel online video’s als geüploade video’s weer te geven.

1. Voer de naam in waarmee de tegel zal worden weergegeven
  2. Voer hier het volledige web-adres van de video in
  3. Indien dit een eigen videobestand betreft welke aan ons is aangeleverd kan deze hier worden geselecteerd
  4. Geef aan hoe groot de gewenste tegel dient te zijn
  5. Klik op Toevoegen om de tegel toe te voegen aan jouw loket

Het toevoegen van een map

Het type “Map” geeft de mogelijkheid om een map aan te maken waar tegels onder kunnen worden geplaatst. Hierdoor kan je gemakkelijk voor verschillende werkzaamheden, processen of functies aparte groepen tegels maken.

1. Voer de naam in waarmee de map als tegel zal worden weergegeven
  2. Geef aan hoe groot de gewenste tegel dient te zijn
  3. Klik op Toevoegen om de tegel toe te voegen aan jouw loket