Omzetgroep/betaalwijze toevoegen aan kassa

Moet er een nieuwe omzetgroep of betaalwijze worden toegevoegd aan de kassa? In dit artikel lichten we toe hoe je dit binnen enkele minuten kan faciliteren. Zo heb je zelf de inrichting van de omzetregistratie in de hand!

Pagina:  Omzet → Instellingen → Kassa

Omzetgroep/betaalwijze toevoegen aan kassa #

Let op, een voorwaarde voor het toe kunnen voegen van een nieuwe omzetgroep of betaalwijze is dat deze wel dient te zijn ingericht. Hoe dit werkt kan je terugvinden in de volgende corresponderende artikelen; Omzetgroep aanmaken en Klantspecifieke betaalwijze aanmaken. En dan nu, de stappen voor het toevoegen aan de kassa!

1. Navigeer naar de benodigde pagina
  2. Selecteer de aan te passen kassa
  3. Scrol naar de omzetgroepen of betaalwijzen
  4. Selecteer de gewenste omzetgroepen of betaalwijzen
  5. Druk op “Gebruik selectie”
  6. Druk op het plusje om de omzetgroepen of betaalwijzen toe te voegen aan de kassa

Tip! Open indien gewenst de omzetgroep of betaalwijze individueel na toevoegen om de volgorde aan te passen waarin deze worden weergegeven.