Staff Medewerker App

Dit artikel zal in gaan op het downloaden, instellen en gebruiken van de Staff Medewerker App.

Video ondersteuning

Downloaden

1. Ga op je mobiele telefoon naar de Google Play Store of naar de Apple App Store en zoek naar de applicatie “Staff Medewerker”
  2. Selecteer de “Staff medewerker” app
  3. Klik op “Installeren” om de applicatie te downloaden en te installeren
  4. Wacht tot de installatie is voltooid en klik op “Openen”

Bekijk je dit nu vanaf je mobiele apparaat? Klik dan op link voor jouw apparaat;

Activeren

Let op! Voor het activeren van de App heb je naast jouw telefoon een ander apparaat nodig om mee in te loggen in de software. In dit voorbeeld wordt hier in stap 2 naar gerefereerd als een computer.

1. Klik in de App op “Activeren” om te beginnen
  2. Log op jouw computer in op de software zoals je dit altijd doet
  3. Ga in de software naar “Mijn profiel”
  4. Klik op je telefoon op “Scan de code” om de QR code te scannen
  5. Alvorens de code te scannen dien je de App toegang te geven tot de camera van de telefoon.
    Klik op “Toestaan” wanneer deze vraag gesteld wordt.

• Mik de camera op je scherm om de code te scannen. De te scannen code ziet er zo uit;

6. Gebruik jouw gegevens om in te loggen in de App
  7. Klik op “Pin instellen” om de App te beveiligen met een pincode
  8. Verzin een moeilijk te raden pincode en voer deze in
  9. Herhaal de pincode om deze te bevestigen

Je hebt de App nu volledig ingesteld! Voortaan hoef je na het openen van de app alleen nog maar deze pincode in te voeren.

Algemeen gebruik

Na in te loggen kom je binnen op het Home scherm van de App waarop je van boven naar beneden het volgende ziet:

1. Dashboard periode toggle week/maand weergave
  2. De eerstvolgende gepubliceerde roosterdienst berekend vanaf de huidige dag
  3. Aantal geplande rooster diensten deze periode
  4. Aantal gewerkte (geregistreerde) uren deze periode. Inclusief improductieve registraties.
  5. Nieuwsberichten
  6. Navigatiebalk beneden, van links naar rechts:
    Home, Beschikbaarheid, Rooster, Urenregistratie, Nieuws en Menu.

Een tik op het menu icoon opent het volledige navigatie menu voor alle functionaliteiten.

Functionaliteiten waar jouw account rechten op heeft zijn donker gekleurd en kun je aantikken. Als je geen rechten hebt, dan is de functionaliteit grijs en kun je deze niet openen.

Uren registreren

Om je uren te registreren volg je de volgende handelingen;

1. Selecteer menu item
  2. Klik op het toevoegen icoon
    Gebruikers zonder toevoegen-recht zien dit icoon niet
  3. Selecteer de datum waar je uren voor wilt registreren
  4. Klik op de velden “van”, “tot” en “pauze” om de tijden in te voeren
  5. Selecteer de afdeling waar je hebt gewerkt
  6. Selecteer de activiteiten welke je hebt uitgevoerd
  7. Druk op “Opslaan”

Support en feedback

Bij de ontwikkeling van de Staff Medewerker App hebben we de kwaliteit van de software de hoogste prioriteit gegeven. Maar we kunnen altijd iets zijn vergeten en we hopen dat onze gebruikers meedenken en kritisch naar de software kijken.

Als je een vraag of suggestie over de App hebt, dan verzoeken wij je om deze via de App naar ons toe te sturen.
Kies in het menu voor  Over de App en daarna tik je op Feedback versturen.

Alle feedback is welkom en kun je anoniem versturen, maar wil je een reactie van Staff Support? Laat dan minstens jouw eigen volledige naam en de naam van je werkgever achter.