Widget HACCP live

De koppeling met HACCP live bestaat op dit moment uit de widget HACCP live die op het Loket in Staff geplaatst kan worden als een 1×1 tegel. Om gebruik te maken van deze widget heb je HACCP live nodig. Ben je nog geen klant bij HACCP Live? Neem dan contact op via https://haccp.live/ voor meer informatie. Vergeet hierbij niet te vermelden dat je in contact bent gekomen via Staff!

Pagina:  Persoonlijk → Mijn loket

Werking

De widget haalt actuele (vandaag) data op uit de webservice van HACCP live. Met een klik op de widget navigeer je naar het bijbehorende dashboard in HACCP live en ben je meteen ingelogd!

Configuratie widget

Om toegang te verlenen dient de rol Widget: HACCP Live toegevoegd te worden aan de gewenste gebruikersgroep.

Configuratie van de widget bestaat uit het invoeren van 3 velden. Er bestaat op dit moment geen koppeling waarmee we locatie- en bedrijfsgegevens opslaan in Staff, daarom zal je ze handmatig in moeten typen.

• Toegangssleutel is een string van 64 karakters uit HACCP live
  • Organisatiecode is een nummer uit HACCP live
  • Locatiecode is een nummer uit HACCP live

Configuratie Gebruiker

Naast het instellen van de widget dient bij de gebruiker het veld Extern ID gevuld te zijn op de pagina Inrichting > Gebruikers > Gebruikers. Deze dien je te vullen met het refID uit HACCP Live. Ook dit ID kan je uitvragen bij je contactpersoon bij HACCP Live.

Troubleshooten

• Wanneer het ExternID bij de gebruiker niet gevuld is, kan je een foutmelding krijgen als onderstaande.
  • Als het ExternID wel gevuld is maar niet klopt, dan zal de widget de tekst “Ongeldige organisatie” tonen.