Jouw Stem is Belangrijk!

Help ons de nieuwe Manager App van Staff Support vormgeven.

Welkom bij Staff Support! Wij zijn altijd bezig onze diensten te verbeteren, en nu hebben we jouw hulp nodig. Met trots kondigen we de ontwikkeling van onze nieuwe manager app aan, en we willen dat deze app perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Hoe kun je deelnemen?

Heel eenvoudig! We hebben een lijst met mogelijke functionaliteiten voor onze app samengesteld. Jouw taak is om te stemmen op de functies die jij het meest waardevol vindt. Jouw stem is heel belangrijk, want daarmee bepalen we welke functionaliteiten als eerste worden ontwikkeld.

Elke stem brengt ons dichter bij een app die niet alleen functioneel is, maar ook intuïtief en afgestemd op jouw specifieke managementuitdagingen. Dit is jouw kans om invloed uit te oefenen op de tools die je dagelijks gaat gebruiken.

Laat jouw stem horen en maak het verschil!

Stem nu en help ons de app te creëren die jou ondersteunt in je managementrol. Wij kijken uit naar jouw bijdrage en samen maken we de Staff Support ervaring nog beter.

Heb Je Een Suggestie voor Ons?

Jouw ideeën en suggesties zijn van harte welkom! Heb je een geweldige functie in gedachten die onze app nog beter zou maken? Of heb je een voorstel voor verbetering? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Samen bouwen we aan een app die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Managersapp functionaliteiten

Welke functionaliteiten moeten als eerste ontwikkeld worden? (Selecteer er 3)

Min votes count should be 1