Communicatie en  personeelsgegevens, allemaal binnen handbereik.

Ben je nieuw en wil je alles leren over de categorie Personeel?
Bekijk onze introvideo of begin met onze up-to-speed introductiepagina. (20 – 25 min)

Bekijk de intropagina
Personeel

Al je personeel inzetten op het juiste moment!

Ontdek de veelzijdigheid van onze personeelsapp: eenvoudig beheer, efficiënte communicatie en overzichtelijke personeelsgegevens, allemaal binnen handbereik.

Bekijk alle Personeel apps
App: Loketten

Je persoonlijke loket

Creëer je eigen digitale loket op maat. Ontvang relevante informatie zodra je inlogt, helemaal afgestemd op jouw behoeften en voorkeuren.

Een gepersonaliseerde ervaring voor elke gebruiker.

ga naar de app bekijk alle personeel apps
App: Agenda

Alles in een makkelijk overzicht

Houd al je belangrijke afspraken, taken en deadlines bij in één agenda.

Nooit meer iets missen met deze overzichtelijke en makkelijk te gebruiken planner.

ga naar de app bekijk alle personeel apps
App: Organisatie

Samenwerken

Eenvoudig je organisatiegegevens bewerken en bijwerken. Hou je bedrijfsinformatie actueel en toegankelijk voor alle betrokkenen.

ga naar de app bekijk alle personeel apps
App: Berichten

Snelle communicatie

Communiceer belangrijk nieuws snel en efficiënt naar je hele organisatie. Zorg dat iedereen op de hoogte is van de laatste updates en aankondigingen.

ga naar de app bekijk alle personeel apps
App: Personeel

Personeelszaken geregeld

Beheer alle personeelsgerelateerde zaken vanuit één centrale plek. Van persoonlijke informatie tot salarisadministratie, het is allemaal overzichtelijk georganiseerd.

ga naar de app bekijk alle personeel apps
App: Artikelen

Beheer je interne voorraad

Houd controle over je kantoorartikelen en interne voorraad. Beheer je voorraden effectief en vermijd tekorten of overschotten.

ga naar de app bekijk alle personeel apps
App: Bestanden

Bestanden delen

Deel bestanden binnen je organisatie en gebruik deze in taken of projecten. Stimuleer samenwerking en efficiëntie met gedeelde documenten.

ga naar de app bekijk alle personeel apps
App: Bonus

Medewerkers belonen

Beloon medewerkers met een persoonlijke bonus of een teambonus. Een geweldige manier om waardering te tonen en motivatie te bevorderen.

ga naar de app bekijk alle personeel apps
App: Declaraties

Declaraties indienen

Maak het indienen en uitbetalen van declaraties snel en eenvoudig. Minimaliseer administratief gedoe en zorg voor tevreden medewerkers.

ga naar de app bekijk alle personeel apps
Traningen

Onze uitdagende trainingen

Onze trainingen zijn speciaal bedoeld voor managers die snel up-and-running willen zijn. Wij kunnen je helpen, zodat jij in controle bent over het platform en nog sneller kunt werken!

Let op: Alle trainingen worden sinds 01 september 2023 gegeven in onze eigen trainingsruimte in Zoetermeer binnen ons kantoorpand.

bekijk de trainingsdagen bekijk de apps
Klaar voor?

Kies een app. En duik erin!

Wij proberen onze ondersteuning continu te verbeteren, zodat jij snel en vertrouwd aan het werk kunt.
Heb je vragen of suggesties waarmee wij de ondersteuning nog beter kunnen maken?
Laat dit dan vooral weten, want samen worden we elke dag beter!

Nog vragen?

Onze support afdeling is er altijd nog voor je!

contact