Herken je successen

Ben je nieuw en wil je alles leren over de categorie Prestatie?
Bekijk onze introvideo of begin met onze up-to-speed introductiepagina. (20 – 25 min)

Bekijk de intropagina
PRestatie

Inzicht in resultaten en stimuleer je groei

Prestaties verbeteren is eenvoudiger dan ooit: met onze tool krijg je inzicht in resultaten, stimuleer je groei en herken je successen.

Bekijk alle Prestatie apps
App: Administraties

Administraties beheren

Beheer al je financiële administraties. Houd je boekhouding overzichtelijk en up-to-date.

Een gepersonaliseerde ervaring voor elke gebruiker.

ga naar de app bekijk alle prestatie apps
App: Omzet

Alles in een makkelijk overzicht

ga naar de app bekijk alle prestatie apps
App: Arbeidsproductiviteit

Inzicht

ga naar de app bekijk alle prestatie apps
App: Inkoop

Beheer je inkoop

Houd je uitgaven in de gaten en bespaar waar mogelijk.

ga naar de app bekijk alle prestatie apps
App: Brutowinstmarge

Houd je marges in de smiezen

ga naar de app bekijk alle prestatie apps
App: Prestatie

De totale prestatie in beeld

Overzicht van je winst en totale prestaties.

ga naar de app bekijk alle prestatie apps
Traningen

Onze uitdagende trainingen

Onze trainingen zijn speciaal bedoeld voor managers die snel up-and-running willen zijn. Wij kunnen je helpen, zodat jij in controle bent over het platform en nog sneller kunt werken!

Let op: Alle trainingen worden sinds 01 september 2023 gegeven in onze eigen trainingsruimte in Zoetermeer binnen ons kantoorpand.

bekijk de trainingsdagen bekijk de apps
Klaar voor?

Kies een app. En duik erin!

Wij proberen onze ondersteuning continu te verbeteren, zodat jij snel en vertrouwd aan het werk kunt.
Heb je vragen of suggesties waarmee wij de ondersteuning nog beter kunnen maken?
Laat dit dan vooral weten, want samen worden we elke dag beter!

Nog vragen?

Onze support afdeling is er altijd nog voor je!

contact