Artikel toevoegen

Wil jij ook een betere grip op de artikelen in jouw bedrijf? In dit artikel lichten we toe hoe een deel van de app Artikelen werkt. Zo weet je altijd waar jouw bedrijfseigendommen zijn en wie deze bijvoorbeeld nog in moet leveren bij uitdiensttreding!

Pagina: Artikelen → Nieuw Artikel

Algemene toelichting #

Dit help artikel is onderdeel van de App: Artikelen. Raadpleeg de landingspage voor deze app om alle artikelen gerelateerd aan deze app in te zien. In dit help artikel zullen we toelichten hoe je een nieuw artikel aan kan maken en deze toe kunt voegen aan jouw online catalogus.

Handleiding voor correct gebruik #

1. Druk het plusje boven de zoekbalk en selecteer Artikel
  2. Voer alle gewenste gegevens in
  3. Druk op Opslaan om het artikel op te slaan of druk op Opslaan en nieuwe om direct nog een nieuw artikel in te voeren

Tip! Wil je een bestaand artikel kopiëren? Nadat je een artikel hebt aangemaakt kan je tevens klikken op “Kopieer naar nieuwe”, dit zal er voor zorgen dat je een kopie aanmaakt van het huidige artikel met een nieuw nummer. Deze kan je dan direct aanpassen. Wil je meerdere varianten aanmaken van hetzelfde artikel? Dan kan je dit direct uitvoeren.

Legenda #

Lees hier de betekenis van alle velden die je op deze pagina in kan voeren.

Item Toelichting
Nummer Door het systeem gegenereerd volgnummer
Omschrijving Omschrijving of naam van het artikel
Categorie Hoofdcategorie keuzelijst (aanpasbaar)
Subcategorie Sub onder gekozen hoofdcategorie (aanpasbaar)
Kenmerk 1 Vrije tekst, bijv. kenteken indien een vervoersmiddel
Kenmerk 2 Vrije tekst
Vergoeding Bedrag ter info. Voor vergoedingen op de salarisstrook pas je het salarisrecord van de medewerker aan.
Waarde Verzekerde waarde. Voor vergoedingen op de salarisstrook pas je het salarisrecord van de medewerker aan.
Begin- en Einddatum Geldigheid van het artikel, einddatum mag leeg gelaten worden
Barcode Vrij veld bedoeld voor barcodes
Afbeelding Upload snel één product afbeelding
Status Keuzelijst vrij aanpasbaar
Vinkjes Voorraad, Verkoop Ter info en markering eigen administratie
Verkoopprijs Bedrag excl. Btw. Alleen in te vullen wanneer het artikel van type Verkoop is. Bedoeld voor facturatie in latere versies van deze app.
Grootboeknummer Selectie grootboeknummer t.b.v. administratie
Eenheid Keuzelijst (aanpasbaar)
Opmerking Vrij tekst veld
Toegewezen van Vaststelling eigenaarschap “Van”, van welke afdeling/regio/organisatie het item is. Veld is niet verplicht.
Toegewezen aan Snel eigenaarschap “Aan” instellen. Een artikel kan aan één of meerdere medewerkers worden toegekend. Veld is niet verplicht.
Begin- en Einddatum toewijzing AAN Kan niet buiten de geldigheid van het artikel vallen.
Opslaan Knop (tussentijds) opslaan en blijf werken met het artikel
Opslaan en nieuwe Knop opslaan en formulier legen voor nieuwe invoer
Bestanden drag & drop Snel bijlagen toevoegen zoals inkoopbonnen

FAQ #