Artikelen

Let op! Dit betreft een oud wiki.staff.nl artikel dat nog moet worden herschreven voor onze nieuwste versie. Dit betekent dat de inhoud van dit artikel hoogstwaarschijnlijk verouderd (maar nog wel bruikbaar) is.

Binnen de software kunt u per medewerker artikelen (bedrijfskleding, bedrijfsauto) registreren die zij in gebruik mogen nemen ten behoeve van het dienstverband. Het registreren van artikelen vind plaats op persoonsniveau.

•        Klik op de button Pers
  •        Kies in het linker menu de persoon/medewerker
  •        Klik op Algemeen
  •        Navigeer naar tabblad Artikelen

TIP: Vink “Toon ook oude artikelen” aan om in het overzicht artikelen te tonen waarvan de einddatum al verstreken is.

Artikelen invoeren

Doorloop in ieder geval de volgende stappen om een artikel toe te voegen aan het record van de medewerker.

•        Klik op het gele plusje om een nieuw artikel in te voeren
  •        Voer bij Kenmerk het kenteken in (auto)
  •        Geef een startdatum in (en eventueel een einddatum)
  •        Voer bij “Waarde” de verzekerde waarde van het artikel in
  •        Klik op opslaan