Hier brengen we jouw  verbindingen bij elkaar

Ben je nieuw en wil je alles leren over de categorie Relatie?
Bekijk onze introvideo of begin met onze up-to-speed introductiepagina. (20 – 25 min)

Bekijk de intropagina
RELATIE

Al je relaties inzetten op het juiste moment!

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec omet adipiscing semel, luctus pulvinar, hendrerit id, loremdio et ante tincidunt tempus.

Bekijk alle Relatie apps
App: Relaties

Het perfecte relatiemanagement

Relatiebeheer per locatie of per portaal. Beheer al je zakelijke relaties, overal en altijd in een makkelijk overzicht.

ga naar de app bekijk alle relatie apps
App: Contactpersonen

Alles in een makkelijk overzicht

Alle contacten op één plek. Nooit meer zoeken naar nummers of e-mails.

Centraliseer het beheer van al je contactpersonen. Houd belangrijke informatie en gegevens bij de hand.

ga naar de app bekijk alle relatie apps
App: Taken

Samenwerken

Creëer en wijs taken toe aan collega’s. Werk samen aan gemeenschappelijke doelen en verhoog de productiviteit van je organisatie.

ga naar de app bekijk alle relatie apps
App: Facturatie

Factureren vanuit Staff

Beheer de volledige facturatie van je onderneming. Zorg voor een gestroomlijnd en foutloos facturatieproces.

ga naar de app bekijk alle relatie apps
App: Projecten

Het juiste project overzicht

Beheer taken en projecten overzichtelijk. Communiceer gemakkelijk met klanten of binnen je organisatie over lopende projecten.

ga naar de app bekijk alle relatie apps
Traningen

Onze uitdagende Relatie trainingen

Onze trainingen zijn speciaal bedoeld voor managers die snel up-and-running willen zijn. Wij kunnen je helpen, zodat jij in controle bent over het platform en nog sneller kunt werken!

Let op: Alle trainingen worden sinds 01 september 2023 gegeven in onze eigen trainingsruimte in Zoetermeer binnen ons kantoorpand.

bekijk de trainingsdagen bekijk de apps
Klaar voor?

Kies een app. En duik erin!

Wij proberen onze ondersteuning continu te verbeteren, zodat jij snel en vertrouwd aan het werk kunt.
Heb je vragen of suggesties waarmee wij de ondersteuning nog beter kunnen maken?
Laat dit dan vooral weten, want samen worden we elke dag beter!

Nog vragen?

Onze support afdeling is er altijd nog voor je!

contact