Navigatie binnen Staff Support: Glashelder en Efficiënt

Aanpassingen in Paginanamen!

Heb je het al opgemerkt? Onze paginanamen ondergaan momenteel een grote verandering! Dit hoort bij ons project 2024 om de online ervaring voor gebruikers te verbeteren door een volledig nieuw uiterlijk. Natuurlijk gebeurt dit in fases zodat je kunt wennen aan alle nieuwe functionaliteiten.

De paginanamen worden nu volledig uitgeschreven – geen raadsels meer, gewoon duidelijkheid over wat je kunt verwachten op elke pagina.

Gebruikersgemak voorop

Met de vernieuwde paginanamen is het vinden van de juiste pagina een eitje.

Of je nu nieuw bent of al jaren de weg kent binnen onze structuur, je zult merken dat de duidelijkheid van de namen het navigeren vergemakkelijkt. Minder tijd kwijt met zoeken, meer tijd voor wat echt telt.

Altijd de Juiste Pagina
Geen zorgen, we hebben niets weggehaald. Het is allemaal nog daar, maar dan beter. Bijvoorbeeld, “Vertrouwelijk” heeft plaatsgemaakt voor “Gedeeld dossier medewerker” – geen geheimtaal meer, gewoon duidelijke taal.

En mocht je toch even de weg kwijt zijn, ons supportteam staat paraat. Een mailtje naar support@staff.nl en je bent zo weer onderweg. Deze update is voor jou. Voor gemak en voor duidelijkheid!