OPGELOST|STORING: Week en Maand rooster weergave in app

Initiële melding:
We hebben berichten ontvangen dat de app het week en maand rooster niet weergeeft, alleen het dagrooster. We zijn momenteel druk bezig om dit te verhelpen. Door in te loggen op onze webapplicatie is het rooster uiteraard nog bereikbaar, zo ook per week. Dit kan je doen door zowel op je telefoon als op je computer in te loggen via je browser. We zullen deze melding bijwerken zodra er updates beschikbaar zijn, gelieve deze pagina de komende tijd in de gaten te houden voor meer informatie. Alle los ingediende vragen zullen worden afgehandeld zodat men via deze melding collectief op de hoogte kan worden gebracht.

• Update 26-09-2023
    Meldingen ontvangen. Voorbeelden uitgevraagd en succesvol de fout gereproduceerd. Intern testdata verzameld, data overgedragen t.b.v. oplossen via ontwikkeling.
  • Update 28-09-2023 13:00
    De ontwikkelaars hebben in de hun variant van de app de bug verholpen en zijn nu bezig met de laatste tests. Na deze tests zal de nieuwe variant van de app waarin de bug is opgelost worden aangedragen aan de AppStore en de PlayStore. Afhankelijk van hoe lang de respectievelijke instanties erover doen om de nieuwe variant van de app goed te keuren zal de nieuwe update vanaf morgen beschikbaar zijn.
  • Update 28-09-2023 14:15
    • Android: Alle varianten van de app (Staff Medewerker, HorecaManager, CateringManager en Personeelsmanager) zijn door de PlayStore goedgekeurd en live gebracht. De update is per direct beschikbaar. Na het updaten van de app is direct op week en maandniveau het rooster weer zichtbaar.
    • iOS (Apple): Zoals verwacht duurt de controle van de AppStore een stuk langer dan die van de PlayStore, we verwachten dat de apps morgen goedgekeurd en beschikbaar zullen zijn.
  • Update 02-10-2023 09:30
    • iOS (Apple): De update is beschikbaar voor de Staff Medewerker en CateringManager varianten van de app. De update voor de HorecaManager en PersoneelsManager varianten van de app is nog niet beschikbaar, deze zijn opnieuw aangeboden aan de AppStore voor review. Werk je met een van deze varianten? Dan kan je indien gewenst de Staff Medewerker of CateringManager variant downloaden waar de update wel al plaats voor kan vinden om daar mee in te loggen.
  • Update 06-10-2023 09:00
    • iOS (Apple): De update is nu voor alle verschillende versies van de app beschikbaar.