IK BEN

ICT-Manager

Geef klanten meer inzicht in urenregistratie, facturatie en prestatie!

Je bent klaar om Staff te gaan gebruiken alleen ontbreekt het je nog de kennis om alles snel te organiseren. Wij helpen je via deze Help pagina naar de juiste know-how zodat je zorgeloos kunt starten!

Wil je meer weten over onze modules? Bekijk onze gratis webinars!

• Kennismaken met onze software
  • Actuele voorbeelden van bedrijven
  • Ondersteuning wanneer het nodig is

How to start

Heb je een specifieke vraag? Bekijk dan ook eens onze andere artikelen.

Alle Uren artikelen voor jou als Administratiekantoor

Uren >1.0 How to start? Uren >2.1 App: Registratie Uren >2.2 App: Fiatteren Uren >3.1 Extensie: Verlof Uren >3.2 Extensie: Verzuim Uren >3.3 Extensie: Grenswaarden Uren >3.4 Extensie: Spaaruren Uren >4.0 Updates Widgets Uren > 3.6 Extensie: KlokkenBekijk categorie