1. Hoe log ik in?

Dit artikel gaat over het inloggen in de online portalen van Staff en benoemt welke handelingen je uit kan voeren wanneer dit niet lukt.

Eerste keer inloggen #

Als het goed is heb je een welkomstmail ontvangen waar de link in staat naar een van onze portalen.
Klik op deze link om naar het inlogscherm te gaan. Volg vervolgens de volgende stappen om in te loggen:

1. Voer je gebruikersnaam en het wachtwoord uit de welkomstmail in en klik op inloggen.
  2. Omdat dit de eerste keer is dat je inlogt dien je een nieuw wachtwoord in te stellen.
    Voer je nieuwe wachtwoord in en voer deze een tweede keer in ter controle.
  3. Klik op inloggen om je wachtwoord op te slaan en in te loggen.
Let op! Heb je de hierboven genoemde welkomstmail nog niet gehad? Neem dan contact op met je leidinggevende voor meer informatie.

Ik kan niet inloggen! #

Als je wel een account hebt maar niet in kan loggen betekend dit hoogstwaarschijnlijk dat de ingevoerde gebruikersnaam of het wachtwoord incorrect is ingevoerd. In dit geval zal de tekst “Login-wachtwoord combinatie is niet geldig” worden getoond. Volg in dit geval de volgende stappen:

1. Controleer of de gebruikersnaam hetzelfde is zoals hij in de welkomstmail staat.
    2. Controleer of CapsLock uit staat. Het wachtwoord is namelijk hoofdlettergevoelig.
    3. Type handmatig het wachtwoord in. Knippen en plakken van het wachtwoord kan in sommige gevallen resulteren in een foute invoer.

In het geval dat je ondanks alle controles toch niet kunt inloggen, is het mogelijk om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Volg hiervoor de stappen in het artikel Wachtwoord resetten.

Niet langer in dienst #

Ook als je niet langer in dienst bent bij je voormalig werkgever is het nog mogelijk om in te loggen in het portaal om zo jouw loonstroken en jaaropgaven te kunnen downloaden. Om deze reden raden we je altijd aan om je inloggegevens goed te bewaren. Doorgaans blijft jouw account onbeperkt toegankelijk met aangepaste toegang tot alleen deze documenten.