Regio-prestatie

Dit artikel gaat over de pagina Regio-prestatie registratie.

Op de pagina Registratie onder Regio-prestatie zien we in één overzicht de registratievoortgang van alle administraties binnen de gekozen administratiegroep.

Groene en rode markeringen geven per registratieonderdeel aan of de registratie al dan niet is bijgewerkt volgens de ingestelde registratie targets.

Administratiegroep #

Binnen alle Regio-prestatie schermen worden er gegevens getoond op basis van de geselecteerde administratiegroep. Administratiegroep is een verzameling administraties.

Voor informatie over het instellen en de inrichting achter de regio-prestatie wordt verwezen naar het beheer van administratiegroepen en de registratie cockpit.

Favorieten #

Het is mogelijk om een tijdelijke lijst met favoriete administraties te maken, dit kan handig zijn als er bijvoorbeeld een nieuwe locatie is opgestart die je bijvoorbeeld de eerste twee maanden wilt volgen. Via Favorieten kun je een persoonlijke lijst met administraties maken waarin je niet wordt lastig gevallen met administraties die je niet per se hoeft te zien.

Links voor de naam van de administraties kun je op het het favorieten-icoon (ster) klikken. Als de administratie favoriet gemarkeerd is, dan zal de ster goudkleurig zijn. Nog een keer klikken maakt de ster weer leeg en deze maakt dan geen deel meer uit van jouw favorieten.

Afbeelding 1 – Favorieten toevoegen

Nadat je de pagina ververst hebt of opnieuw bezoekt heb je in de keuzelijst administratiegroep de keuze voor Favorieten. Als je deze selecteert, krijg je alleen het overzicht dat bestaat uit de favorieten. Om een administratie uit je overzicht te halen klik je nog een keer op de ster, als de ster grijs wordt, is deze geen favoriet meer.

Afbeelding 2 – Selecteren van favoriete administratiegroep