Gemiddelde besteding

Het rapport Gemiddelde besteding is te raadplegen op de pagina Omzet > Registratie > Rapporten > Gemiddelde besteding. Dit rapport toont de gemiddelde besteding op basis van de aantallen en de gekoppelde verantwoording.

Het uitdraaien van het rapport #

1. Kies een start- en einddatum of een voorgedefinieerde periode
  2. Filter op kassa(groep), indien dit veld wordt leeg gelaten krijg je de gegevens van alle kassa’s binnen de administratie te zien
  3. Filter op een specifiek aantal waar je naar op zoek bent, indien dit veld wordt leeg gelaten krijg je de gegevens van alle aantallen te zien
  4. Klik op genereer het rapport

Legenda #

Verantwoording
De kolom Verantwoording toont de bedragen van de aan het aantal gekoppelde betaalwijzen. Indien er geen betaalwijzen zijn gekoppeld aan het aantal, dan zal er gerekend worden met totale omzet.

Aantal
De kolom Aantal is de telling van het geselecteerde omzetaantal.

Openingsdagen
De kolom Openingsdagen toont het aantal openingsdagen vanuit de gekoppelde openingsdagen instelling aan de kassagroep.

Per openingsdag
De kolom Per openingsdag is het aantal (gasten, transacties etc…) gedeeld door het aantal openingsdagen in de periode.

Gemiddelde besteding
De kolom Gemiddelde besteding is het bedrag verantwoording gedeeld door het geselecteerde Aantal.

Regio-prestatie #

Het administratie overkoepelende rapport Gemiddelde besteding is te raadplegen op de pagina Regio-Prestatie > Gemiddelde besteding. Dit rapport toont per administratiegroep de gemiddelde besteding over meer administraties. .

1. Kies een start- en einddatum of een voorgedefinieerde periode
  2. Selecteer een Administratiegroep
    Let op! Dit veld mag niet leeggelaten worden!
  3. Filter op een specifiek aantal waar je naar op zoek bent, indien dit veld wordt leeg gelaten krijg je de gegevens van alle aantallen te zien

Gebruikersrechten #

Gebruikersrechten op deze rapporten worden verleend via de volgende rollen:

Het rapport op administratie-niveau

• ORS2: Omzetregistratie Manager
  • ORS5: Omzetregistratie Kijker

Het rapport op Regio-prestatie niveau

• RegioStuurManager