Totaal overzicht alle Raadplegen Rapporten

Heb je een overzicht nodig van welke rapporten er allemaal beschikbaar zijn onder het Menu item Raadplegen in de app Rapporten? In dit artikel lichten we toe hoe je deze lijst nu kunt genereren! Hiermee heb je dus inzichtelijk welke rapporten er allemaal beschikbaar zijn. Let wel: sommige rapporten zijn niet voor jou beschikbaar omdat deze niet onder de App of Extensie vallen die je hebt afgenomen.

Pagina:  Raadplegen → Rapportage

Rapport Overzicht #

1. Ga naar het Menu item Raadplegen
  2. Kies de pagina Rapportage
  3. Vul de titel of een gedeelte ervan in bij het filter
  4. Kies het rapport “Rapport Overzicht”
  5. Optioneel: kies een zoekterm om gerichter te zoeken
  6. Klik op “Genereer rapport”

Legenda #

Rapport Titel van het rapport
Categorie Gekoppelde categorie
Rollen gekoppelde Rollen, waarmee het rapport bekeken kan worden

Tips voor gebruik #

Wil je hier periodiek een versie van ontvangen? Gebruik dan de functionaliteit Abonneren op rapporten