Omzet prestatie

Dit artikel gaat over de prestatiecockpit Omzet

De cockpit Omzetprestatie is er voor bedoeld om snel inzicht te krijgen in diverse kerngetallen binnen de omzetregistratie. Je krijgt via deze cockpit een grafische weergave van je gerealiseerde omzet tegenover het budget en de historische omzet een jaar terug. Ook kun je hier gegevens terugzien over de gemiddelde besteding, gastenaantallen en de omzet per hoofdgroep. Je kunt verder inzoomen op gegevens per omzetgroep en details per dag.

Op deze pagina leer je hoe je de Omzetprestatie cockpit kunt openen en welke getallen er in gepresenteerd worden.

Op het scherm #

De Omzetprestatie cockpit kun je in de software bereiken via het menu Prestatie en vervolgens de pagina Omzet. Wanneer je deze pagina opent zal de cockpit direct gegevens inladen van de huidige week over alle kassagroepen. Uiteraard kun je kiezen voor een specifieke kassagroep of start- en einddatum. Klik op de knop “Genereer het rapport” om de cockpit te verversen.

afbeelding 1 – kassagroep en periode selecteren

afbeelding 2 – alle onderdelen van de omzet prestatie cockpit