Consultancy urenregistratie

Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor gebruikers die gebruik maken van de consultancy urenregistratie. Sinds kort is het mogelijk om via een taak uren in consultancy urenregistratie te registreren.

 

Taak #

 

Hier zie je de bekende stam gegevens van een Taak zoals de titel, inhoud, relatie etc. Er zijn een aantal velden aan de pagina toegevoegd, namelijk het registreren van tijd, kilometers en kosten. Deze velden zijn bedoeld om consultancy uren te boeken via een taak. Door hier een x aantal minuten in te vullen word er automatisch in de urenregistratie tijd geregistreerd. Hetzelfde geld voor kilometers en kosten.

In de taak onder het kopje tijdregistratie kun je nu in één oogopslag zien hoeveel tijd iemand aan een taak besteed heeft.

 

 

 

Urenregistratie #

Als de taak vervolgens wordt opgeslagen worden de uren geregistreerd onder consultancy uren. De begintijd van de laatste registratie wordt aangesloten aan de eindtijd van de voorgaande registratie. Dit zorgt dus niet voor een exacte tijd notering. Het gaat hier dus om het aantal minuten dat geregistreerd wordt.