Prestatiegroep

Een prestatiegroep is binnen de software een verzamelnaam voor ingestelde opbrengsten versus kosten welke gebruikt worden voor de netto-resultaat berekening binnen de resultaat cockpit. De prestatiegroep bestaat uit:

• Omzetten uit kassagroepen
  • Inkoop uit bestelgroepen
  • Personeelskosten uit activiteiten en afdelingen
  • Vaste kosten uit hoofdkostengroepen

Op de pagina Prestatie → Instellingen kunnen prestatiegroepen toegevoegd, gewijzigd en verwijderd worden.

Toevoegen prestatiegroep #

• Klik op het gele plusje om toe te voegen
  • Type de omschrijving / naam in
  • Kies de bestelgroepen, afdelingen, activiteiten, kassagroepen en hoofdkostengroepen
  • Opslaan

Prestatiegroep kopiëren #

Je kunt ook eenvoudig een bestaande prestatiegroep kopiëren. Dit is met name handig wanneer je een prestatiegroep wilt toevoegen die veel lijkt op een reeds bestaande.

• Klik op de gewenste prestatiegroep
  • Type de omschrijving / naam in
  • Klik op de knop Prestatiegroep kopieren

Bestaande wijzigen #

• Klik op de gewenste prestatiegroep
  • Wijzig eventueel de omschrijving / naam
  • Stel de bestelgroepenafdelingen e.d. in
  • Opslaan

Bestaande verwijderen #

• Klik op de gewenste prestatiegroep
  • Klik op het prullenbak-icoon om te verwijderen