Regio-prestatie omzet

Deze pagina gaat over regio-prestatie omzet. Aanverwante pagina’s zijn te vinden onder:

Regio-prestatie Omzet is een pagina waarbinnen je inzicht krijgt in de omzetontwikkeling per administratie. De administraties zijn net als op de andere regio-prestatie pagina’s gegroepeerd in zogenaamde administratiegroepen.

Op het scherm zie je binnen de opgevraagde periode en per administratie de geregistreerde OmzetOmzet budget en het verschil tussen deze twee. Ook wordt er gekeken naar de omzet binnen dezelfde periode in het vorige jaar. Ook daar wordt het verschil getoond.

De button “go” koppelt direct naar de omzet prestatie pagina van de geselecteerde administratie.

Het rapport #

Administratie: naam van de administratie
Omzet: totaal gerealiseerde omzet exclusief btw per administratie
Budget: totale omzet budget
Verschil: verschil tussen omzet en budget
% procentueel verschil tussen omzet en budget
Vorig jaar gerealiseerde omzet periode vorig jaar
Verschil verschil omzet dit jaar en vorig jaar
% procentueel verschil met vorig jaar
ORS aantal dagen tot laatste kassaregistratie

De op het scherm getoonde gegevens kunnen naar Word en Excel geëxporteerd worden.