7. Stel je favorieten in

Dit artikel zal in het kort omschrijven wat favorieten zijn, hoe je favorieten instelt en hoe je de ingestelde favorieten kan beheren.

Video ondersteuning #

Het aanmaken van favorieten #

Het is mogelijk om een pagina die je frequent bezoekt in te stellen als favoriet. Deze pagina zal in dit geval net zoals een bladwijzer in de browser in je menubalk worden weergegeven. Klik om een pagina te markeren als favoriet op het sterretje rechts in de menubalk (1), hierna zal deze direct met de volledige paginanaam worden weergegeven in de menubalk.

Wanneer je de pagina instelt als favoriet krijg je de optie om je “favoriet toe te voegen aan”, hier in is automatisch de Favorietenbalk (2) al geselecteerd. Hiernaast heb je ook de mogelijkheid om deze favoriet toe te voegen aan jouw loket. Klik hiervoor op Mijn loket (3). Indien je jouw favoriet alleen toe wilt voegen aan jouw loket klik je simpelweg op Favorietenbalk (2) om deze hier niet langer te tonen.

Het beheren van favorieten #

Omdat sommige paginanamen vrij lang zijn is het mogelijk om de naam van de favorieten in de balk vrij aan te passen. Dit kan je doen door op jouw profiel te klikken rechtsboven in het scherm.

Hier kan je de volgende handelingen uitvoeren:

  • Het aanpassen van de naam
  • Het verwijderen van de gekoppelde context

Wanneer je een favoriet opslaat terwijl je een bepaalde context (bijvoorbeeld; afdeling) raadpleegt zal deze worden opgeslagen. Indien dit onwenselijk is kan je de afdeling hier ontkoppelen om zo niet automatisch naar die specifieke afdeling te navigeren.