Projecten kopiëren

Kost het opstellen van projecten je veel tijd? In dit artikel lichten we toe hoe je projecten kan kopiëren. Zo kan je op basis van een paar voorbeelden binnen enkele seconden nieuwe projecten opstarten!

Pagina:  (Project) Algemeen → Stam

Kopiëren #

Het kopiëren van een project maakt niet alleen een kopie van het project zelf, maar maakt ook een kopie aan van alle daar onder liggende projectitems en taken onder deze projectitems. Zo kan je een volledige projectstructuur opzetten welke met een druk op te knop te kopiëren is! Dit is hoe je een kopie aanmaakt;

1. Selecteer de context Project boven de zoekbalk
  2. Zoek het project op dat je wilt gebruiken als voorbeeld
  3. Klik op het kopieer icoon om de pop-up te genereren
  4. Geef de naam op van het nieuwe project
  5. Geef de startdatum van het project op
  6. Geef aan of je taaknotities en taakbijlagen ook wilt kopiëren
  7. Druk op Uitvoeren om het kopie aan te maken