Nieuwe relatie aanmaken

Wil je een nieuwe relatie aanmaken? In dit artikel lichten we toe waar en hoe je dit kan doen. Zo heb je altijd up to date inzage in de gegevens van jouw relaties!

Pagina: (Relatie) Relaties > Nieuwe relatie

Algemene toelichting #

Het aanmaken van een nieuwe relatie kan gemakkelijk via het plusje bovenaan de zoekbalk. Je vult simpelweg alle gegevens in die op dat moment voor je beschikbaar zijn om zo de relatie in één keer op te voeren. Hierna kan je uiteraard wijzigingen doorvoeren en extra gegevens toevoegen aan deze relatie, hoe dat werkt kan je terugvinden op de pagina Relaties.

Handleiding voor correct gebruik #

1. Klik op het plusje boven de zoekbalk
  2. Selecteer “Relatie”
  3. Vul alle gegevens die jij vast wilt leggen in voor deze relatie
    Tip! Technisch gezien is alleen het invullen van de naam al voldoende om een relatie aan te maken. We adviseren uiteraard zo veel mogelijk data vast te leggen zodat je al je gegevens op 1 plek kan raadplegen.
  4. Druk op het diskette icoon om de wijzigingen op te slaan
    Let op! Na klikken op het diskette icoon om op te slaan wordt de pagina automatisch geleegd zodat je weer een nieuwe relatie in zou kunnen voeren. De relatie die je hebt ingevoerd is dus wel opgeslagen. Zoek direct naar de naam van de ingevoerde relatie in de zoekbalk om dit te bevestigen.