Voorschot

Dit artikel gaat over het communiceren van een verzoek tot uitbetalen van een voorschot op de salarisperiode. De hier behandelde pagina is niet toegankelijk voor de medewerker.

Op deze pagina kan de werkgever een verzoek tot uitbetalen van een voorschot indienen bij de salarisadministratie. De salarisadministratie ontvangt een bericht per mail en/of een taak in de software en neemt de aanvraag verder in behandeling.

Het indienen van een aanvraag tot uitbetalen van een voorschot werkt als volgt:

1. Begin op het Werkgever loket
  2. Selecteer de medewerker
  3. Klik op Voorschot onder de categorie Communicatie

Je komt nu op de pagina Voorschot terecht.

1. Kies de medewerker indien dit niet eerder al gedaan is
  2. Vul het bedrag in en omschrijf op herkenbare wijze de verloningsperiode waarop ingehouden gaat worden
  3. Klik op de knop “Voorschot indienen”

Voorbeeld e-mail #

Het bericht dat de salarisadministratie ontvangt ziet er als volgt uit.