SMTP Server voor uitgaande mail instellen

Deze handleiding gaat over het instellen van de SMTP Server voor uitgaande mail.

Wanneer er foutmeldingen voorkomen bij het versturen van mail met als oorzaak dat Staff niet gemachtigd is om mail te versturen vanuit de mailserver kunnen de SMTP server instellingen in worden gericht binnen het systeem om er voor te zorgen dat deze mail wel uit kan gaan.

Context: Contractant
Navigatie: Algemeen → Stam

Navigeer naar de pagina zoals hierboven gespecificeerd, en vul de volgende gegevens in;

• SMTP Server
  • SMTP Port
  • SMTP Gebruikersnaam
  • SMTP Wachtwoord

Let op! Wanneer deze gegevens zijn ingevoerd zijn de instellingen direct van toepassing op alle uitgaande mail.