Artikel aan medewerker toewijzen

Wil jij ook een betere grip op de artikelen in jouw bedrijf? In dit artikel lichten we toe hoe een deel van de app Artikelen werkt. Zo weet je altijd waar jouw bedrijfseigendommen zijn en wie deze bijvoorbeeld nog in moet leveren bij uitdiensttreding!

Pagina: Algemeen → Artikelen → Artikelen

Algemene toelichting #

Dit help artikel is onderdeel van de App: Artikelen. Raadpleeg de landingspage voor deze app om alle artikelen gerelateerd aan deze app in te zien. In dit help artikel zullen we toelichten hoe je artikelen toe kan wijzen aan een bestaande medewerker.

Handleiding voor correct gebruik #

1. Zoek de naam van de gewenste medewerker op en selecteer deze
  2. Navigeer naar de pagina Algemeen > Artikelen > Artikelen
  3. Druk op het plusje, zoek het gewenste artikel op en selecteer deze
  4. Geef de gewenste begindatum (en indien bekend einddatum) op
  5. Druk op het diskette icoon om op te slaan