Connexie export

Dit artikel gaat over het exporten van geregistreerde uren in het systeem naar Connexie . Connexie payroll is een professioneel en onafhankelijk payrollbedrijf.

Uren naar Connexie exporteren #

Om de uren naar Connexie te exporten dien je naar de volgende pagina te navigeren Organisatie → Aan-afwezigheid → Uren → Exports → Connexie → Export =>Connexie .

Hier selecteer je de week waarvan je de uren naar Connexie wilt exporteren alvorens op de “Exporteren” knop te drukken. Indien alle uren correct zijn ingevoerd zullen de uren vervolgens naar Connexie worden verzonden. Indien het vinkje “Urenregistratie sluiten” aan staat zal de urenregistratie t/m de aangegeven periode worden gesloten na het exporteren.