Collectieve salarisverhoging doorvoeren

Wil je in één keer voor meerdere medewerkers het salaris procentueel verhogen? In dit artikel lichten we toe hoe en waar je dit kan doen. Zo bespaar je handwerk en werk je met minder risico op invoerfoutjes!

Pagina: (Afdeling/Regio/Organisatie/Contractant) Algemeen > Dienstverband > Salarissen

Algemene toelichting #

Krijgen al jouw medewerkers een procentuele loonsverhoging? Dan hoef je dit niet handmatig bij elke medewerker te berekenen en in te voeren. Via de Salarissen pagina kan je in één keer de verhoging voor alle gewenste medewerkers doorvoeren.

Handleiding voor correct gebruik #

1. Selecteer de afdeling, regio, organisatie of de volledige contractant om te bepalen voor wie je het salaris op wil hogen.
  2. Navigeer naar de pagina Algemeen > Dienstverband > Salarissen
  3. Selecteer de medewerkers voor wie je deze verhoging door wil voeren
  4. Geef de procentuele verhoging op
  5. Geef de ingangsdatum van de verhoging op
  6. Klik op Wijzig het salaris van de geselecteerde medewerkers

Tips voor gebruik #

• Let op! Je kan uiteraard alleen een procentuele verhoging invoeren indien medewerker niet al een salarisregel heeft na die datum. Is dit wel het geval? Dan zal er voor die medewerker geen wijziging worden doorgevoerd en zal hun naam worden getoond in de toast. Je zal voor hen handmatig even moeten kijken hoe je dit in hun toekomstige salarisregel zou willen oplossen.