Inkopen importeren (koppeling Sligro)

Dit artikel gaat over het registreren van inkopen via een geautomatiseerde koppeling met het systeem van de Sligro.

Sligro koppeling #

Dit is de koppeling tussen de Sligro (pakbonnen) en Staff (inkoop).

De koppeling tussen de Sligro en Staff betreft het automatisch inlezen van pakbonnen binnen de inkoopmodule.

De koppeling is vrij ver geautomatiseerd waardoor er op gebruikersniveau niet veel gedaan hoeft te worden. Er is geen knop of interface om handmatig de import uit te voeren, het proces loopt automatisch.

Het belangrijkste qua inrichting is de bestelgroep.

Bestelgroep #

Afbeelding – Bestelgroep ExternID moet ingericht worden

Inkoopgroep #

Afbeelding – Nieuwe inkoopgroepen worden automatisch toegevoegd

Relatie #

Afbeelding – Administratie waarop inkopen geregistreerd worden moet gekoppeld zijn aan relatie