Uitschakelen scrollen na verversen in Chrome

Gebruik jij de Chrome browser en scrolt jouw hele pagina van boven naar beneden nadat je een wijziging opslaat in het systeem? In dit artikel lichten we toe hoe en waar je deze instelling aan kan passen in Chrome. Zo scrolt je pagina niet meer bij opslaan en verversen waardoor je weer rustiger naar je scherm kan kijken.

Pagina: chrome://flags

Algemene toelichting #

Gebruik je de Chrome browser er ervaar je vaak dat je pagina van boven naar beneden scrolt bij opslaan of verversen van een pagina? In dit artikel kan je teruglezen hoe je deze instelling in Chrome uit kan schakelen voor een rustiger en meer traditioneel gebruik van de browser en zo ook van Staff.

Voorbeeld van geautomatiseerd scrollen na verversen uit Chrome

Voorbeeld van situatie na aanpassing uit dit artikel

Handleiding voor correct gebruik

1. Open Chrome en navigeer naar chrome://flags
  2. Zoek naar instelling Smooth scrolling
  3. Zet de instelling op Disabled