Brutowinstmarge

Let op! Dit betreft een oud wiki.staff.nl artikel dat nog moet worden herschreven voor onze nieuwste versie.

Dit artikel gaat over Brutowinstmarge en legt uit hoe de cockpit werkt en ingesteld kan worden.

Brutowinstmarge is de verhouding tussen Omzet en Inkopen, in de software wordt de brutomarge in procenten weergegeven. Op deze pagina krijg je uitgelegd hoe de Brutowinstmarge cockpits werken en welke prestatie-indicatoren er getoond worden. Hiernaast zal ook de inrichting van de brutowinstmarge groepen en targets aan bod komen.

Brutowinstmarge realisatie #

Afbeelding 1 – Brutowinstmarge realisatie

Regio-Prestatie Marge #

Afbeelding 2 – Regio-Prestatie Marge

Inrichting en instellingen #

Afbeelding 3 – Inrichten van BWM groepen

Target instellen #

Titel van afbeelding

Samengestelde targets #