Buienradar widget

Behoefte aan een algemeen overzicht van het weer in Nederland? In dit artikel lichten we toe hoe je snel en gemakkelijk een widget toe kan voegen aan jouw scherm om hier inzage in te krijgen. Zo weet je altijd welk weer er aan zit te komen en kan je direct doorklikken naar buienradar.

Pagina: Persoonlijk → Mijn Loket

Algemene toelichting #

Een widget dat inzage geeft in het weer voor heel Nederland. Deze is momenteel niet aan te passen of in te stellen voor een bepaalde plaats, dit zal in de toekomst wel worden toegevoegd.

Handleiding voor correct gebruik #

1. Klik op het plusje om een nieuwe tegel toe te voegen
  2. Selecteer Widget en selecteer Buienradar
  3. Druk op Toevoegen