Personalia wijzigen

Dit artikel gaat over het wijzigen van personalia van een werknemer op de pagina Personalia → Stam.

Op deze pagina worden de personalia van de werknemer beheerd. Gegevens als BSN nummer, namen, geboortedatum, nationaliteit worden hier vastgelegd. Ook is het mogelijk om op deze pagina documenten te uploaden welke relevant zijn voor de persoonlijke gegevens van de werknemer. Denk hierbij aan het uploaden van een pasfoto.

Indien er gebruik wordt gemaakt van een koppeling met de salarisadministratie, dan worden wijzigingen automatisch doorgegeven middels een e-mail en een taak.

Let op: wijzigingen aangebracht aan het BSN nummer, Geboortedatum en Bankrekeningnummer kunnen effect op de salarisadministratie. Zorg voor nauwkeurige invoer van deze gegevens.

Op het scherm #

Het scherm op de Stam pagina onder personalia bestaat uit invoervelden en een onderdeel waarin bestanden geüpload kunnen worden.

Voor een wijziging / uitbreiding van de gegevens:

1. Type de wijziging in het bijbehorende veld
  2. Opslaan met diskette icoon onderin

Bestanden uploaden #

1. Klik op het bestand toevoegen icoon (gele plus)
  2. Kies het bestand op je computer
  3. Voer de naam in
  4. Kies het type bestand
  5. Eventueel een opmerking en afloopdatum
  6. Opslaan