Contactpersoon verbergen

Wil je een contactpersoon verbergen omdat deze niet langer in dienst / van toepassing is? In dit artikel lichten we toe hoe en waar je dit kan doen. Zo heb je altijd een up-to-date overzicht van jouw contactpersonen.

Pagina: (Contactpersoon) Algemeen → Stam

Algemene toelichting #

Het is mogelijk het “Soort link” van een contactpersoon aan te passen van Werknemer naar Ex Werknemer, dit zal een contactpersoon verbergen uit je contactpersonen tenzij je Alles tonen toepast bij het zoeken.

Handleiding voor correct gebruik #

1. Zoek de gewenste contactpersoon op
  2. Klik op Relatie toevoegen/verwijderen
  3. Zoek de gewenste relatie op en selecteer de soort link Ex Werknemer
  4. Klik op Relatie toevoegen/verwijderen
  5. Verwijder de link waar de soort link Werknemer nog in staat
  6. Klik op Relatie toevoegen/verwijderen