Factureren debiteuren

Dit artikel beschrijft de functionaliteit binnen de pagina Factureren debiteuren.

Wanneer je binnen de kassa bonnen hebt geregistreerd op verantwoording Debiteuren voor facturatie, dan kun je op deze pagina deze bonnen op factuur voor jouw relatie zetten.

1. Navigeer naar pagina Facturatie\Factureren debiteuren
  2. Selecteer de gewenste periode en status ‘Nog niet gefactureerd’
  3. De bonnen die je nog niet op factuur gezet hebt krijg je in beeld
  4. Maak je gewenste selectie uit de regels en selecteer voor welke Relatie je de bonnen op factuur wil zetten
  5. Geef eventueel een referentie op en klik op de knop Factuur aanmaken.

De factuur is aangemaakt. Je kunt verder naar de volgende stap op pagina Facturen.