Logo aanpassen

Wil je het logo van jouw bedrijf in de software weergeven? In dit artikel lichten we toe hoe en waar je dit kan aanpassen. Zo roep je in de software herkenning op bij jouw medewerkers!

Pagina: Beheer > Vormgeving > Logo
Rol: Vormgeving: Logo

Algemene toelichting #

Het weergeven van het logo van jouw eigen bedrijf kan als herkenningspunt functioneren voor jouw medewerkers.

Handleiding voor correct gebruik #

1. Maak een variant van jouw logo met een maximale breedte van 200 pixels en een maximale hoogte van 90 pixels.
    Let op! Het systeem pas dit niet voor je aan indien je grotere afmetingen aanlevert. Zorg er dus voor dat je dit bestand in het juiste formaat al hebt voordat je begint.
  2. Selecteer het bestand
  3. Sla de wijzigingen op

Tips voor gebruik #

• Het kan zo zijn dat een browser de afbeelding in de achtergrond heeft opgeslagen in de browser cache. Zien jouw collega’s het nieuwe logo nog niet? Laat ze dan hun browser cache verversen d.m.v. toetsencombinatie Control + F5. Het logo zal dan direct zichtbaar worden.