Aanmaken nieuwe dienst

Mis je een dienst in de planning? In dit artikel lichten we toe hoe je zelf gemakkelijk nieuwe diensten aan kan maken. Zo kan je altijd zo snel als mogelijk is de planning vullen!

Pagina:  Inrichting → Uren → Roosteren → Diensten

Aanmaken nieuwe dienst #

1. Selecteer een organisatorische eenheid om alle diensten te tonen welke onder dat niveau al zijn aangemaakt. Dit is niet verplicht.
  2. Vul de dienstgegevens in zoals je deze normaal in het rooster in zou voeren.
  3. Geef onder Org/Reg/Afd (optioneel) aan bij welke organisatorische eenheid de dienst geselecteerd mag worden. Mag deze binnen heel het bedrijf worden geselecteerd? Dan mag je dit veld leeg laten.

Tips voor gebruik #

1. Indien er veel diensten zijn, zijn er meerdere pagina’s waar je doorheen kan klikken.
  2. Het aanmaken van een dienst kan ook zonder een geselecteerde organisatorische eenheid. We adviseren echter altijd eerst te controleren of de dienst niet al bestaat.