Medewerker opnieuw in dienst nemen

Komt een oud medewerker opnieuw in dienst? In dit artikel lichten we toe hoe je een medewerker opnieuw in dienst kan nemen. Zo heb je al je informatie over de medewerker op 1 plek en blijven jouw gegevens overzichtelijk

Pagina: Persoonlijk > Werkgever loket > Opnieuw in dienst

Algemene toelichting #

Op de pagina Opnieuw in dienst selecteer je werknemers van wie het dienstverband in het verleden is afgelopen. Aan de hand van de eerder opgeslagen gegevens is het eenvoudig om de medewerker opnieuw in dienst te nemen, zo vult het systeem alle al bekende gegevens automatisch in, dat scheelt jou dus het opnieuw opvoeren van alle personeelsgegevens!

Op deze pagina kun je kiezen om de oud-medewerker als normale medewerker of als uitzendkracht in dienst te nemen. In de praktijk komt het geregeld voor dat een uitzendkracht na een periode als vaste werknemer in dienst komt.

Handleiding voor correct gebruik #

1. Raadpleeg de pagina
  2. Selecteer of je de medewerker opnieuw in dienst wil nemen als medewerker of uitzendkracht
  3. Doorloop de wizard
  4. Klik op Opslaan en nog een medewerker invoeren indien je handmatig nog een medewerker op wil voeren of Opslaan en naar de medewerker gaan om de medewerker direct te raadplegen.
  5. Wil je nog een medewerker opnieuw in dienst nemen? Herhaal dan alle stappen vanaf stap 1.