Artikelen beheren

Dit artikel gaat over het beheren van artikelen zoals telefoons, laptops, kleding en zelfs auto’s binnen de software. D.m.v. het beheren van deze artikelen kan worden bijgehouden welke artikelen een medewerker in zijn bezit heeft en of hij of zij deze al heeft ingeleverd.

Pagina: Algemeen → Artikelen → Artikelen / Inleveren

Video ondersteuning

Artikelen invoeren

Hier onder zijn de mogelijke handelingen op de pagina welke worden uitgevoerd in de video per punt omschreven.

1. Klik op het gele plusje om een artikel toe te voegen.
  2. Selecteer de categorie waar het artikel onder valt.
  3. Selecteer de subcategorie waar het artikel onder valt.
  4. Geef indien gewenst een omschrijving van het product op.
  5. Voer indien gewenst een uniek kenmerk in.
  6. Voer indien gewenst een tweede uniek kenmerk in.
  7. Voer de datum in waarop het artikel is uitgegeven.
  8. Voer de datum in waarop het artikel is ingeleverd indien dit al gebeurd is.
  9. Voer indien van toepassing in hoeveel vergoeding de medewerker voor het artikel heeft betaald.
  10. Voer de waarde van het artikel in.
  11. Voer indien gewenst een opmerking in voor verdere specificatie.
  12. Klik op het diskette icoon om het artikel op te slaan.
  13. Klik hier om indien van toepassing een tekstsjabloon te mergen (bijvoorbeeld een bruikleen-overeenkomst).
  14. Sleep hier een document naar toe om eventuele bijlagen te uploaden.

Artikelen inleveren

Hier onder zijn de mogelijke handelingen op de pagina welke worden uitgevoerd in de video per punt omschreven.

1. Klik op het artikel om deze te selecteren.
    2. Voer de datum in waarop het artikel is ingeleverd.
    3. Voer indien gewenst een opmerking in.
    4. Klik op Afgehandeld om het inleveren te verwerken.
    5. Was een artikel toch niet ingeleverd? Klik dan op het artikel en klik op Correctie om de inleverdatum te verwijderen.